Label Cloud

Kasihannyaa...... sebak baca berita nie..

Assalamulaikum w.b.t;
Salam 1Malaysia...

Pagi tadi baca berita ni kat paper... dan sekali lagi baca online..
macam tak percaya.. tapi itu lah hakikatnya...
manusia sekarang ni ... tak tahu laa nak jadi apa ye... nasib baik ler pelakunya ada penyakit... mungkin boleh lepas... tapi nyawa si anak??? tak kan ada gantinya.. sedih baca cerita nie.. dah ler belaku di depan ibunya sendir.. tak tahannnn... bleh bayangkan bagaimana keadaannya...
moralnya..... sesapa yg ada penyakit tu.. jangan tinggal ubat...

Cerita lanjut: -

Tergamam leher terkulai

Oleh Adnan Mohamad

2010/08/25
E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel

KOTA BHARU: “Saya tergamam melihat leher anak saya terkulai berlumuran darah selepas disembelih suami,” kata Nik Suzila Nik Hashim, 32, ibu kepada Mohamad Adam Muszahffar Muhaimin, 3, yang mati selepas dipercayai disembelih bapanya di Kampung Sungai Keladi semalam.

Nik Suzila berkata, selepas menyembelih anak, suaminya yang mengalami masalah mental cuba membunuh diri dengan mengelar lehernya menggunakan pisau sama, namun tidak berjaya kerana ditahan polis.

Menurutnya, sebelum kejadian kira-kira jam 12 tengah hari, dia dan suaminya, Muhaimin Sauntar, 33, sempat berbual-bual sebelum suaminya mengadu kepanasan dan berjalan ke arah dapur sambil diekori Mohamad Adam Muszahffar.

Katanya, tidak lama kemudian dia terdengar jeritan kuat Mohamad Adam Muszahffar dan pada mulanya menyangka anak kedua daripada tiga beradik itu terjatuh di dapur.

“Saya segera ke dapur dan terkejut melihat anak saya terkulai berlumuran darah selepas disembelih suami. Saya tak sangka dia sanggup berbuat begitu. Saya mampu menjerit dan makin terkejut apabila suami cuba mengelar lehernya sendiri,” katanya.

Menurut Nik Suzila, turut berada di rumah ketika kejadian, anak bongsunya, Siti Aisyah, 2, manakala anak sulung, Nur Syafikah, 8, berada di sekolah.

Sumber: metro online

0 comments:

 
© free template by anjunglarik