Label Cloud

My big family ~ miss ya..

Assalamulaikum w.b.t;
Salam 1Malaysia...

ermm... rest time bah nie.. tadi sepanjang petang haku siapkan tempahan jahitan tu.. fuhhh... bila dah start pegang mesin tu mula lah semangat tu kembali... huhu... mana tak nya kann... kena siapkan sebelum raya nie.... hehehe...

nie nak tunggu maghrib.. karang pas tu sambung lagi.. esok kena p kenduri.. so tak bleh aa nak menjahit...
sambil2 rehat ni saya dok belek2 lah gambar2 family yg dishoot oleh cazen saya tu.... ermm.. memang family saya ni memang besar... windu kat korang... muahh...




barisan anak2 buah.... yg last right side tu my little brother... yg len2 ada yg saya pun dah tak ingat namanye.. iye laa... balik setahun dua kali... mereka ni bertambah2 besar....


my sweet cazen... evelyn & susana... miss both of u..


kalau tak silap.. gambar ni di shoot masa 30 hari nenek amban... sedara mara yg jarang2 dijumpa... apa pun.. nie la namanya big family kann..


rajin nyee anak2 buah nie.. anak buah? betul la tu ek.. suma anak sepupu..


special pose from my cazens n anak buah... best nye kalau saya pun ada masa tu ekk...


antara adik beradik ku... huhu.. yg tecit2 tu anak buah... kwang3x...

moga bahagia hingga ke akhir hayat... welcome to our big family ~ Sita Albert...

Ramai lagi adik beradik dan sepupu sepakat yg lom ditayangkan gambar mereka... hahaha... keluarga ramai laa katakannn...

kita layan gambar family dulu ekk... sbb gambar hasil jahitan lom ada lage.... ngehhh..... sabo je la

0 comments:

 
© free template by anjunglarik