Label Cloud

Owhhh... dah 6 tahun...

Assalamulaikum w.b.t;

ermmm... ari ni genap laa 6 tahun sy berkongsi hidup dengan somebody yg ku panggil hubby... tak sangka.. pejam celik pejam celik ... cepatnya masa berlalu...
irfan pun dah nak masuk 6 thn... huhu.. thn depan dah nak sekolah rendah.. alaaa.... saya ni pula masih lagi anggap dia ni budak kecik.. tidur pun tak pisah lagi... hehehe... anak bertuah sungguh bila nak ajar tidur asing.. memacam le alasannya... paling tak tahan bila dia kata... irfan sayang abah ngan ummi.. tu yg buat abahnya cair tu...

ermm.. cite pasal anniversary ni... sya ni mmg teramat laa sedihnya.. sbb mr hubby tadak di sisi masa ni.. dia pegi out station laa pulak.. so anto msg jer laa... moga2 hubungan ini akan kekal hingga ke akhir hayat...
kome bila nak celebret apa2 mesti ada samting kann.... biasalaa tu.. adiah laa...
nak diceritakan ari jumaat lepas sebelum mr hubby pegi os.. sempat ler saya ni.. ngedek2 diaa.. aikk ada ke perkataan ni dalam bahasa melayu?? haha.. entam aja laa... so hasil nyaa... dapat ler kami sorang sebijik.. present sempena anniversary yg ke-6 ini... nak tau apa dia???
jom kita skodeng...


haaaa... ni kita punye.. best ekk... cam hapa jer saya ni.. 1st time dapat enpon canggih ler katakan... yg ni nokia E72... best juga function dia.. camera dia pun 5mg.. best kann.. so tak yah ler beli camera lagi kann....



yg ni pula mr hubbye nyer.. haha.. memula dia tak nak.. coz enpon sedia ada katanya ok lagi... tapi bila tengok saya ni dok belek2 enpon baru.. waa dia pun teringin juga... hahaha... katanya takkan sya je yg dapat present?? akhirnya dia pun rembat jg enpon ni.. nokia e63... kiranya bg present untuk diri sendiri laa tu.. hehe..functionnya tak berapa tau.. kelakar la pula...

dan oleh kerana mr hubby tadak ari ni... sy pun tak de la buat samting special.. hua.. hua..hua... ada org tu bertambah2 malas nak ke dapur.. jgn tatau... sib baik ler tiap2 ari balik lewat.. c irfan pun dah makan kat umah ibu dia.. so lagi laa senang keja... ngehh.. ngehh.. ngehh.. ngelattttt laa pulak..

woraitt laaa... sesi 'menunjuk' dah abes.. skg ni kena tidur awal.. coz nak bagi irfan tidur awal.. senang ler kejutkan dia pagi2... dah makin malas pulak dia nak bangun nih.. gerammmmnyee... ermm.. kalau dah tidur awal kena laa bangun awal kann... kalau idak.. alamat cam tongkang pecah laa umah nih... kemas pun skit2 jer...
ngan kain belambak yg tak jahit lagi...
uwaaaa sebut pasal jahit menjahit nih.. mesin jahit saya tu dah cam meroyan laa pulakk... asik wat hal jer.. cam merajuk jeee.. huhuhu.. kena jahit skit2 baru ler elok...
erm.. apa pun saya tetap sayang kat mesin kesayangan saya tu...
lov u....

ada kono sedikit puisi yg sempat ku karang untuk mr hubby.. tapi napa tah.. tadi irfan suh p amik air .. daaa .. bila dok balik depan pc ni ilang daa entah ke mana..
ermmm.. tak per laa.. nanti kalau dah ingat buat la entry len kannn.....

1 comments:

Anonymoussaid...

I just found the website who writes about
Several
home based business reviews

If you want to know more here it is
home business reviews
www.home-businessreviews.com

 
© free template by anjunglarik